Tuomiokausi: Arianne Heiskari

Elämme tuomiokaudessa! Viidennen juurirodun viides alarotu on taitekohta ylöspäin. Nyt alkaa käänne ylöspäin.

Se on vanhan aikakauden, väkivallan loppu, ja uuden aikakauden nousu ja synnytystuskat. Meiltä kysytään: Miten olemme ottaneet vastaan Kristuksen ja hänen oppilaansa?

Sillä mitalla meitä viimeisen tuomion hetkellä mitataan! Mestari sanoo, että kansat kutsutaan tuomiolle, se on nyt tapahtunut. On tullut tuomio sille elämänkäsitykselle, että sota ja väkivalta on kaikkivoipa. Elämme nyt maailmanlopun jälkeistä elämää, jolloin on uusia voimia vaikuttamassa, elämme kuolemanjälkeistä elämää.

Se näkyy siinä, että samoin kuin vainaja kuoleman takana on pakotettu astumaan kiirastuleen ja puhdistumaan, niin samoin maailman kansat ovat nyt pakotetut astumaan sellaiseen kiirastuleen, että jos armeijoita ylläpidetään, niin niitä täytyy käyttää, niillä ei ole lepoa. Kaikissa kansoissa kuohuu!

Värilliset rodut vaativat oikeuksiaan, ne rodut, joita valkoinen rotu on ryöstänyt, piinannut ja kiduttanut. Ne nousevat nyt. Pekka Ervast kerran huomauttikin, että kuinka käy, jos itä nousee ja sen keralla musta etelä. Kuinka käy tämän valkoisen rodun? Valkoisesta rodusta on kasvanut se helvetti, mikä nykyaikana maan päällä vallitsee. Se on kuolemanjälkeistä elämää näkyväisessä maailmassa.

Nyt on elämän arvot ja pyrkimyskohteet arvioitava uudelleen! Kuoleman uhan alla kysymys kuolemattomuudesta asettuu ensimmäiselle tilalle. Kuoleman jälkeinen elämä on astumassa tähän näkyväiseen maailmaan ja sen ansat ovat tässä fyysillisessä elämässä voitettavissa!

Nyt on tärkeää selvittää elämän tarkoitus jotta osaisimme elää siten, kuin elämä itse tahtoo meidän elävän.

Ja näihin kysymyksiin saamme ainutlaatuisen vastauksen Pekka Ervastin ja J. R. Hannulan opetuksista!

Kategoria(t): Kirjoituksia. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.