Puhdistuksen tiellä, Arianne Heiskari

Anteeksianto on fyysisille silmille näkymätön, mutta sielun silmille näkyvä ja ratkaisevan tärkeä – helpotuksena tuntuva yhteyden avautuminen. Sen kautta se pystyy järkevöittämään astraaliruumista. Anteeksiannon avulla voi myös aueta sisäinen kauneusaisti. Ihminen alkaa nähdä ja ymmärtää vähän pintaa syvemmälle. Totuuden tajuamisen myötä kasvaa filosofinen intuitio.
Silloin kun kaikki tukevat toisiaan, ymmärryksemme avartuu.
Kun pidämme Vuorisaarnan käskyt, neuvot ja ohjeet käytännössä, niin meidän auramme, inspiraatioittemme lähde, puhdistuu. Vuorisaarnan käskyjen avulla myös sielumme puhdistuu. Silloin voi kristushenki alkaa vaikuttaa.
Sielu on näkymättömän maailman kansalainen. Kun sielu on puhdistunut, se puhdistaa näkymätöntä maailmaa. Kristus ottaa pois maailman syntiä niin paljon, kuin me ihmiset otamme Kristusta vastaan.
Uusi voimavuodatus tukee kaikkea henkistä pyrkimystä hyvään.
Jeesus kehottaa kasvattamaan hyviä ajatuksia, tunteita ja tekoja.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.