Ajatuksia muuttuvasta maailmasta, Arianne Heiskari

Elämme suurten myllerrysten aikaa. Vanha häviää ja uusi nousee. Me saamme olla näkemässä tämän kaiken! Se on kuin synnytystuskia uudelle ajalle.
Suomessa on naispresidentti ja Amerikkaan tulee musta presidentti. Maailma muuttuu, pystyykö ihminen muuttumaan mukana? Kristuksen seuraajille – meille totuuden etsijöille – on annettu uusi mittapuu. Se on Jeesus Kristuksen Vuorisaarnassa viidessä yksityiskohtaisessa ja kahdessa yleisessä käskyssä, jotka kasvattavat ihmistä henkisesti. Ohjeita seuratessaan ihmisille aukeaa ymmärrys näkemään itse omakohtaisesti elämä kouluna, järjestettynä kosmoksena.
Pekka Ervast – Jeesuksen opin tulkitsija ja syventäjä – kertoo meille uudesta luonnonvoimasta, joka on laskeutunut maapallolle vuodesta 1875 alkaen ja on muuttunut uudeksi luonnonvoimaksi vuosien 1926–1928 aikana. Uusi luonnonvoima vaikuttaa kaksisuuntaisesti. Toinen puoli vaikuttaa, ettei mitään pahaa voi enää salata, piilottaa. Toinen puoli vaikuttaa nostavasti, kohottavasti, kaikkia hyvään pyrkiviä ihmisiä auttavasti.
Ihmiset etsivät mielenrauhaa, he eivät vain tiedä, miten sen saavuttaisivat!
Joka puolella luvataan, tee niin tai tee näin, saat mielenrauhan. Näennäisen mielenrauhan voi saavuttaa vähäksi aikaa, mutta todellista ei, ennen kuin on oikea pohja ja perustus, ennen kuin on totuuden tieto pohjalla, mittapuu, jolla voi todentaa ja varmistaa, onko tämä asia näin, onko tämä totuus.
Myös puhdistuksen tie on kaksisuuntainen, mitä syvemmälle helvettiin laskeudumme, sitä korkeammalle taivaaseen voimme kohoutua. Vuorisaarnan mittapuun avulla voimme määritellä uudelleen kaikki asiat ja asenteet. Vuorisaarnan mittapuu on hyvin selkeä, mitä tahtoisitte itsellenne tehtävän, tehkää niin veljillenne. Millä mitalla te mittaatte, sillä teille mitataan.
Kun kaikki ei ole hyvin, se on tunne meissä, joka vaikeroi, se laittaa järjen etsimään totuutta. Tunteet ovat hyviä, ne ovat tulleet meidän avuksemme – opettamaan meitä, että oppisimme tuntemaan itsemme.
Jos tunteet ovat kielteiset, ne opettavat, että tässä ja tässä asiassa on oppimisen paikka. Osaammeko ottaa opetuksen vastaan?
Yhteiskunta olemme me ihmiset. Sanotaan, että yhteiskunta on semmoinen, miten se kohtelee vankejaan. Yksilö on semmoinen, millaisia asenteita hänellä on. Me kaikki olemme vastuullisia yksilöinä siitä, miten me vaikutamme yhteiskuntaan.

Kategoria(t): Luokittelemattomat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.